Leverandørene

I Bærekraftig forvandling på 4 uker skal vi forvandle en gammel leilighet til Margit drømmeleilighet i løpet av fire uker. Margit har som mål at oppussingen og møbleringen skal gjennomføres mest mulig bærekraftig. Så langt det er mulig skal vi restaurere, gjenbruke og forskjønne i steden for å bytte ut med nytt. Det nye vi  tilføre skal vi være sikre på at vil holde i mange år framover. Vi har valgt å samarbeide med solide kvalitetsleverandører med bærekraftige ambisjoner. På denne siden får du mer informasjon leverandørene. 

I snart 100 år har vi hatt fokus på kvalitet og håndverk.

Vi designer og produserer kjøkken, bad og garderober på fabrikken vår på Strai, like utenfor Kristiansand.

Utvalget er bredt, enten du foretrekker det klassiske og elegante, eller det moderne og stilrene.

Strai Kjøkken
-norsk håndverk siden 1929

Les mer her. 

Gjøco AS er en av Norges ledende produsenter av dekorative malinger til hus og hjem. Bedriften ble startet allerede i 1940. Gjøco ligger i Torvikbukt på Nordmøre, med hovedkontor, administrasjon, konseptutvikling, produksjon og ferdigvarelager.

Med fullsortiment, Gjøcomix fargebrekkesystem og alle nødvendige salgshjelpemidler dekker Gjøco AS hele behovet til norske malingsbutikker. Vi har et forhandlernett som strekker seg over hele landet.

Les mer her.

Målet vårt er å skape vakre, tidløse skandinaviske møbler. Å være en norsk familiebedrift som produserer møbler til et internasjonalt marked krever mot. Vårt tette samarbeid med både unge norske og internasjonale designere har gjort Hjelle kjent for innovativ møbeldesign.

Selv om vi fortsetter eventyret vårt og prøver å fortelle nye historier, er vi stolte av å si at møblene våre fremdeles er laget på vår egen fabrikk i Sykkylven, Norge. Dette er et kapittel vi ikke vil skrive på nytt. Vi er overbevist om at det bare er på denne måten vi kan lage og designe møbler som vil vare i generasjoner framover – i form, kvalitet og komfort.

Vi er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. Vi introduserer stadig nye design og utvikler sortimentet med innovative overflatebehandlinger. Og vi har naturligvis full oversikt over byggeforskrifter, forsikringskrav og installasjonsmetoder.

Vi har samarbeidet med de samme italienske produsentene siden oppstarten for tjue år siden, fordi vi vet at de aldri tar noen snarveier. Vi setter alltid kvalitet fremst. For følelsens skyld.

Les mer her.

«Løkkan Tre. Ekte tre, ekte kjærlighet»
Løkkan Tre leverer skreddersydde gulv i eik og ask, listverk, spiler og egendesignet panel.
Vi leverer også limtreplater og limtreemner til trevareindustrien.
Hos oss er det viktig at det er færrest mulig ledd fra produsent til sluttbruker, og at kunden skal få det de ønsker, der de ønsker. Vi er 20 år i år og har hovedlager og kontor på Konsmo, vi holder også til i Sørlandsparken og i Oslo.
Løkkan Tre er en liten aktør, med store og små kunder over hele landet, både proffe og privatkunder.
 

Bricmate ble grunnlagt i 2007 og er et svensk selskap som spesialiserer seg på granittkeramikk. Vi er inspirert av arkitektur, materialer og farger fra hele verden, men har det skandinaviske uttrykket som base. 

For oss går kvalitet, service og bærekraft hånd i hånd, derfor har vi et sparsomt sortiment. I stedet for å kjøpe store mengder av lavere kvalitet, foretrekker vi å produsere og håndplukke produktene våre hos utvalgte produsenter. Vi legger ekstra vekt på å bygge et sortiment med høy designkvalitet og mange kombinasjonsmuligheter. Det gir vakre rom som holder førsteklasses kvalitet år etter år, dette er det vi kaller ekte bærekraft.

Les mer her.

Den nye baderomsæraen er tre!

Woodio er et finsk designmerke som bruker miljøvennlige materialer til å kombinere det beste innen nordiske designtradisjoner med bruk av bærekraftig materialinnovasjon.. Alle produktene lages av signaturmaterialet Woodio. Det er verdens første 100% vanntette komposit av massivt tre som er designet for å erstatte keramikk- og steinmaterialer på en bærekraftig måte.

Kollekjsonen inkluderer 17 forskjellige servantmodeller, interiørpanel, tilbehør, badekar og et toalett i tre. Alt er bærekraftig produsert i Helsinki, Finland med respekt for miljøet. Fås ekslusivt hos Comfort og Bademiljø.

Les mer her.

Fogia er et prisvinnende svensk designselskap og møbelprodusent, som samarbeider med noen av de mest anerkjente samtidsdesignerne.

I Fogia lager vi møblene for hånd i egen fabrikk i Gdansk, Polen. Vi bruker den beste blandingen av tradisjonelle og moderne teknikker, og kontrollerer produksjonskvaliteten gjennom hele produksjonskjeden. Et av hovedaspektene som definerer Fogia er vår tilnærming til  tre og tømmer. Vi velger tømmer mens det fortsatt vokser i skogene nær fabrikken vår, og prøver alltid å skaffe lokalt for å minimere transporten. Vi starter med den ukuttede stokken og freser den selv for å minimere avfallet. Våre leverandører er våre nære partnere, noe som igjen gir oss større kontroll og sikrer at vi oppfyller våre egne strenge miljøstandarder.

Les mer her.