Glutenfrie knekkebrød

Vurdering

4.3
(47)

Du trenger:

  • 50 g linfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 70 g solsikkekjerner
  • 100 g glutenfrie lettkokte havregryn
  • 1/2 ts salt
  • 3 dl kokende vann
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en bolle og hell over kokende vann. Rør det godt sammen.

Ha i olivenolje og rør det godt inn. La deigen svelle ca. 3 minutter.

Legg bakepapir på en stekeplate og fordel deigen utover. Smør deigen utover med en slikkepott som du dypper i vann. Deigen skal dekke hele platen.

Stek midt i ovnen på 150 g varmluft i 45 minutter. Ta knekkebrødet ut og del det opp i ønskede størrelser mens det fortsatt er varmt.

Dersom du vil knekkebrøda ekstra sprø kan du kan legge de tilbake i ovnen og tørke de på ettervarmen.

Oppskriften gir 16-20 knekkebrød.

«Supergode glutenfrie knekkebrød!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 47

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​