Grovt surdeigsbrød med frø

Vurdering

3.6
(10)

Du trenger:

  • 200 g surdeig
  • 100 g siktet hvetemel
  • 200 g sammalt spelt
  • 100 g bygg
  • 10 g salt
  • 30 g sirup
  • 30 g linfrø
  • 20 g sesamfrø
  • 25 g solsikkekjerner
  • 25 g gresskarkjerner
  • 4,5 dl romtemperert vann

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene godt sammen. Deigen skal være som en tykk grøt. 

Bruk en brødform på ca. 2 liter. Kle den med bakepapir eller smør den godt.  Ha deigen i formen og la det heve med plast over i ca. 12 timer. Vær obs på at hevetiden påvirkes av romtemperaturen.

Stek brødet på 180 grader i ca 1,5 timer.

«Supergodt og enkelt surdeigsbrød!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 3.6 / 5. Antall stemmer: 10

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​