Du trenger:
- 250 g grønnkål
- 800 g filetert lange
- 1 kvast rosmarin
- 100 g smør
- ½ ts salt
- ¼ ts chilipulver eller ½ frisk hakket chili
- 1 boks creme fraiche
Slik gjør du:
Legg frem dobbelt aluminiumsfolie eller grillfolie i store nok ark til at ingrediensene kan pakkes inn.
Ha grønnkål i midten av foliearket og legg langefiletene oppå grønnkålen. Ha på frisk rosmarin og fordel smør i biter på toppen. Krydre med salt og chilipulver, og fordel creme fraiche i klatter utover fisken.
Lukk folien som en tett pakke rundt fisken, og legg den på glør eller grill i ca. 5 minutter. Eventuelt kan foliepakken legges i en ildfast form og stekes i ovn på 200 ºC i 10–15 minutter.
Servers med en god salat og kokte poteter eller godt brød.
