Lange med grønnkål

Vurdering

4.4
(16)

Du trenger:

  • 250 g grønnkål 
  • 800 g filetert lange
  • 1 kvast rosmarin
  • 100 g smør
  • ½ ts salt
  • ¼ ts chilipulver eller ½ frisk hakket chili
  • 1 boks creme fraiche

Slik gjør du:

Legg frem dobbelt aluminiumsfolie eller grillfolie i store nok ark til at ingrediensene kan pakkes inn.

Ha grønnkål i midten av foliearket og legg langefiletene oppå grønnkålen. Ha på frisk rosmarin og fordel smør i biter på toppen. Krydre med salt og chilipulver, og fordel creme fraiche i klatter utover fisken.

Lukk folien som en tett pakke rundt fisken, og legg den på glør eller grill i ca. 5 minutter. Eventuelt kan foliepakken legges i en ildfast form og stekes i ovn på 200 ºC i 10–15 minutter.

Servers med en god salat og kokte poteter eller godt brød.

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.4 / 5. Antall stemmer: 16

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​