Lefse med torsk og fenalår

Vurdering

5
(1)

Du trenger:

  • 1 ss olivenolje
  • 300 g torskefilet
  • 1 ss smør
  • salt 
  • 50 g fenalår eller røykt lammebog
  • 2 lefser (se oppskrift her )

Slik gjør du:

Sett en stekepanne på høy varme og ha i 1 ss olivenolje. Stek fisken i 1 minutt og ha så i 2 ss smør. Hell stekesjy over fisken med en skje mens du steker videre. Fisken er ferdig når den begynner å flake seg. Smak den til med salt.

Skjær fenalår i små biter og sprøstek dem i stekepanne.

Legg torskefiletene i lefsa, og dryss sprøstekt fenalår over.

Rull lefsa sammen, del den i ønsket porsjonsstørrelse, og server.  

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå