Rypebryst med jordskokk

Vurdering

5
(2)

Du trenger:

  • 8 rypebryst
  • 2 ss smør
  • 1 sjalott løk
  • 250 g jordskokker
  • 1 ss smør
  • 2 ss tyttebær
  • 3 dl fløte
  • 1 dl portvin
  • 1 dl kraft
  • 3 ss balsamicoeddik

Slik gjør du:

Krydre brystene på hver side med salt og pepper. Ha 2 ss smør i panna og stek på høy varme i  ca. 2 minutter på hver side. La de hvile.

Bruk samme panne. Der er det masse god smak fra du har stekt rypebrystene. Skrell jordskokkene og del de i små terninger. Finhakk sjalottløken. Fres dette i smør i 3 minutter. Ha på portvin, kraft og fløte og kok til det tykner: Smak til med salt, pepper og balsamico eddik.

Skjær rypebrystet i tynne skiver. Legg litt av sausen på tallerken, og server med poteter og rypebryst. Dryss litt hele tyttebær på toppen.

«Herlige smakskombinasjoner»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 2

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå