Svineschnitzel med erter og bacon

Wienerschnitzel er Østerrikes nasjonalrett. Den lages med tynnskåret kalvekjøtt. Her er en variant med svinekjøtt og supergodt tilbehør. Enkel og god middagsmat

Vurdering

4.3
(3)

Slik gjør du:

Lager du remuladen fra bunnen begynner du med den. Oppskrift finner du her.

Behold skallet på potetene, men vask de godt. Skjær potetene i båter og ha de i en ildfast form med bakepapir i bunnen. Ha over olivenolje og strø litt salt over. Sett i ovnen på 220 grader i 20 minutter.

Skjær tynne skiver med svinekjøtt, bank de ekstra tynne med kjøtthammer eller et kjevle. Bland 1 ts salt i melet. Vend de i mel og saltblandingen, så egg og brødrasp.

Ha 3 ss solsikkeolje i en panne og stek schnitzelene på middels varme i ca. 3 minutter på hver side. Mens de steker, skjærer du bacon i små biter. Stek baconet på høy varme i ca. 2 minutter i en annen panne. Ha i en pose tinte selskapserter og stek videre i ca. 1 minutt. Ha i 1 ss smør og rør dette inn i blandingen.

Server schnitzelen med ovnstekte båtpoteter, remulade. erteblandingen og en sitronskive

«Schnitzel er enkel og god mat!»

 

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå