Håndverkerne

I Bærekraftig forvandling på 4 uker har vi med oss en gjeng med trivelige, kreative og svært dyktige håndverkere. Håndverkere man kan stole på og som vet hva de gjør er viktig i både små og store prosjekt. På denne siden finner du informasjon om håndverkerne som på bærekraftig vis hjelper Margit å få leilighetsdrømmen oppfylt. Ta gjerne kontakt med dem om du trenger hjelp til egne prosjekter. 

Reisersen VVS ble startet i 1980 av Kjell Reiersen. Vi ble medlem av Comfort kjeden samme år, og er dermed et av de eldste rørleggerfirmaene som er med i Comfort kjeden. 

Bedriften kjøpte opp rørleggerfirmaet Lorentz Larsen og flyttet inn i lokalene i i Kirkegata 28 i Kristiansand. Dermed har det ligget rørlegger med butikk på dette gatehjørnet i over 75 år.

Vi har de siste 10 årene konsentrert oss om privatmarkedet, og vi har spesialisert oss på modernisering av bad hvor vi ordner alt for kunden.

 

Flis og murerfirma Tversland & Co AS ble etablert i mars 2016 av Frode Tversland, Christopher Waren og Thomas Danielsen.

Frode har drevet eget foretak innen faget i mange år, mens Christopher og Thomas har mange års erfaring innen faget fra tilsvarende virksomheter. Nå har vi slått oss sammen, og kan tilby kundene fagmessig kompetanse og en effektiv utførelse av arbeidsoppdragene.

Tversland & Co AS utfører alle slags arbeider innen muring, flislegging og støping.

Firmaet er selvfølgelig godkjent for ansvarsrett.

Les mer her. 

Launes Entreprenør AS er et entreprenørselskap med hovedkontor på Hovden i Setesdal. Selskapet er ungt, men svært erfarne medarbeidere gjør at vi likevel kan skilte med over 40-års erfaring.

Per Løland er daglig leder og selskapet teller totalt 15 ansatte. Det gjør oss store nok til å påta oss større prosjekter, men også passe små til å utføre restaurerings- og tilbyggsarbeid på en effektiv og kostnadsforsvarlig måte.

En byggeprosess kan være krevende, la derfor Launes Entreprenør AS være din personlige rådgiver og stå for alt fra prosjektering til oppføring og overlevering av nøkkelferdig bygg. Vi er tilgjengelige, tidlig og sent, for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Les mer her.

Malermester Bratland AS eies og ledes av Yngve Bratland.

Yngve har jobbet i malerfaget i 30 år, og har drevet eget firma i snart 20 år. Malermester Bratland har 7 ansatte og utfører alt av malerarbeider.
 
Vi har kunder i det offentlige, entreprenører, byggmestere, kjøkkenleverandør, barnehager, rørleggere og private.  
Ta kontakt for nærmere informasjon.

Kontaktinformasjon: 

Ynvge Bratland
951 11 170 / post@malbra.no 
 
 

Våre kunder spenner fra de som bare ønsker noen meter stoff fordi de ønsker å gjøre jobben selv og til de store kundene som som enten skal trekke om det gamle eller få laget noe helt nytt.

Vi fornyer alt av stoff og innmat der det trengs. Men vi kan også være behjelpelige med treverket, så som lakking, skru til og stramme vinglete stoler, fikse trefliser som har løsnet eller vi kan hjelpe til med å tenke ut noe helt nytt.

Det viktigste for oss, er at du som kunde blir 100% fornøyd. Så stikk gjerne innom oss for en liten prat eller bare for å få noen tips og råd til hvordan du kan løse oppgaven selv.

Les mer her.

Tønnas småsnekkeri er et veldig lite bygginnrednings firma i kristiansand. Jeg lager møbler etter ønske, både mht størrelse og materialer. 

Jeg liker godt å bruke møbler om igjen i form av redesign og kan gjerne pusse opp gamle møbler. Tanken på å ta vare på det vi allerede har den liker jeg! 

Bærekraft i form av materialvalg er viktig for meg og jeg vil aller helst jobbe med heltre. 

 

Kontaktinformasjon:

Elisabeth Tønnesen
951 16 051 / e.tonnessen@hotmail.com

FLOW Bredesen Elektro AS er et selvstendig selskap i FLOW Group som leverer elektrotjenester på Sørlandet. Hos FLOW Bredesen Elektro AS har vi oppmerksomheten rettet mot kompetanse, effektivitet, profesjonalitet og kvalitet i alle prosesser. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder.

Les mer her.