Du trenger
- 600 g indre/ytrefilet av svin
Marinade:
- 2 ss olje
- 2 ss soyasaus
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- ½ ts bakepulver
Grønnsaker:
- 1 rødløk
- 1 rød paprika
Saus:
- 1 dl hoisinsaus
- 1 dl vann
- 1 ts sukker
- ½ ts fiskesaus
- ¼ salt
- saft fra en halv lime
- 1 finhakket hvitløkfedd
Slik gjør du:
Skjær svinekjøttet i strimler, og ha det i en bolle. Ha i ingrediensene til marinaden oppi bollen og bland det godt med kjøttet. La det stå minst 30 minutter.
Kutt opp grønnsakene i fine strimler.
Lag sausen: Finhakk hvitløken og bland sammen alle ingrediensene.
Stek kjøttet på sterk varme i 3 minutter så det får en skorpe. Tilsett grønnsakene og stek et par minutter til. Ha i sausen og la det surre på svak varme i ca. 4 minutter.
Server med ris eller nudler.
«Smakfull wok!»
