Vurdering

4
(1)

Margits carbonara

Veldig kjapp, og supergod variant av den klassiske pastaretten; carbonara.

Du trenger:

  • 400 g tagliatelle
  • 300 g bacon
  • 1 chili
  • 6 eggeplommer
  • 100 g parmesan
  • 1 ts pepper

Slik gjør du:

Kok pasta etter anvisning på pakka.

Skjær bacon i små biter og finhakk chili. Stek bacon og chili på middels varme i ca. 15 minutter.

Ha revet parmesan og 6 eggeplommer i en bolle, og visp det sammen med en gaffel.

Når pastaen har kokt ferdig så heller du av vannet og har pastaen tilbake i kjelen.

Bland først inn baconet i pastaen, og deretter eggeblandingen. Rør godt sammen og ha lokket på kjelen.

La stå i noen minutter og server med parmesan og nykvernet pepper på toppen

«Spice opp carbonaraen med litt chili!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter