Vurdering

4.8
(4)

Svinefilet med rabarbra

Rabarbra kan brukes til mye mer enn suppe, kaker og syltetøy. Den smaker friskt og godt, og passer supert som tilbehør til svinekjøtt.

Du trenger:

  • 300 g rabarbra
  • 3 ss smør
  • 3 hvitløkfedd
  • 10 g persille
  • 500 g indrefilet av svin
  • 1/2 ts salt
  • 80 g serranoskinke

Slik gjør du:

Hakk hvitløk og persille og bland det sammen med salt. Gni svinefileten inn med blandingen. Pakk svinefileten inn med spekeskinke.

Kutt rabarbraen i tre cm lange staver og legg de i en ildfast form. Ha i 3 ss smør og legg svinefileten på toppen.

Stek på 125 grader til kjernetemperaturen er 65-70 grader. Server med potetmos eller kokte poteter.

«Rabarbra er supert som tilbehør til kjøtt!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.8 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter