Vurdering

4.2
(61)

Stekt kjøtt i hvit saus

Enkel og smakfull tradisjonsrett fra Setesdal. Serveres sammen med kokte poteter og gulrøtter.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 800 g saltet og røykt lårkjøtt av lam eller sau
  • 2–3 ss hvetemel
  • 6 dl melk
  • smør til steking

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Visp sammen mel og melk til en klumpfri jevning. La den svelle ca. 20 minutter.

Skjær kjøttet i ca. 1 cm tykke skiver, og stek det i en stekepanne på middels varme i ca. 2 minutter på hver side.

Tøm jevningen over det stekte kjøttet, og la det surre i stekepannen i 3 minutter.

«Enkel og smakfull tradisjonsrett!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.2 / 5. Antall stemmer: 61

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter