Du trenger:
- 300 g tørket pasta
- 500 g kyllingfilet eller lårfilet
- 2 ss olje
- 1 ss smør
- 1 gul løk
- 1 paprika
- 2 hvitløkfedd
- 3 dl fløte
- 100 g revet parmesan
- salt og pepper etter smak
Slik gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Del kyllingen i biter og stek den i en stekepanne med litt olje på ganske sterk varme til kyllingen er gjennomstekt. Legg kyllingen på en tallerken.
Finhakk hvitløk og løk. Skjær paprika i strimler. Ha smør og olje i en stekepanne, og stek grønnsakene på svak varme til de er myke.
Hell over fløte og kok opp. Tilsett salt og pepper og legg i kyllingen. Ha i parmesan og kok til fløten tykner. Vend inn nykokt pasta.
Ha gjerne over mer parmesan, litt grønt og nykvernet pepper før servering.
«Enkel og god middag!»
