Bacalao

Vurdering

3.5
(35)

Du trenger:

  • 600 g utvannet klippfisk
  • 12 faste poteter
  • 2 store gule løk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 4 ss tomatpure
  • 4 hvitløkfedd
  • 1 ts kajennepepper
  • 2 grillede paprika
  • 2 dl vann
  • 1,5 dl olje

Slik gjør du:

Skjær den utvannede klippfisken i i firkanter med diameter på ca. 2 cm. Skrell potetene og løken, og del de i skiver.
 

Del paprikaene i to, ta ut frøene og grill de i ovn, i grillpanne eller på en grill. Fjern skallet fra de grillede paprikaene, og del de i strimler. Finhakk hvitløken.

Legg fisk, poteter, hvitløk, tomater, paprika, tomatpure og Kajennepepper lagvis i en gryte. Hell over kaldt vann og olje. La det småkoke i ca. 45 minutter. Ikke rør i gryta, men rist litt på den av og til. Dersom du ønsker kan du også ha sorte eller grønne oliven i bacaloen.

«Klassisk bacalao!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 3.5 / 5. Antall stemmer: 35

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​