Burger med kyllingschnitzel

Vurdering

4.7
(3)

Du trenger:

  • 4 kyllingfileter 
  • 4 hamburgerbrød
  • 150 g salat
  • 1 rødløk
  • 8 skiver sylteagurk
  • 4 ss majones
Panering:
  • 1 egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 4 dl brødrasp/strøkavring
  • 4 ss solsikkeolje eller annen nøytral olje
  • 2 ss smør

 

Slik gjør du:

Legg kyllingfiletene mellom to lag matpapir. Bank filetene tynne med en kjøtthammer eller noe annet som er egnet til å banke med. 

Ha mel og salt i en bolle. Visp egget i en bolle og ha brødrasp eller strøkvaring i en tredje tredje bolle. Vend kyllingfiletene i mel først, så i egg og til slutt i brødrasp/strøkavring. 

Stek kyllingfileten på middels høy varme i en stekepanne med litt solsikkeolje og smør. Skru ned temperaturen etter hvert og etterstek på svak varme i noen minutter.

Ha majones på hamburgerbrødet og legg på salat, rødløk, sylteagurk og kyllingschnitzel. 

Server gjerne med stekte båtpoteter og spicy tomatsalsa eller ketsjup. 

«Enkelt og sabla godt!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.7 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​