Domoda med kylling og oksehale

Vurdering

4.6
(13)

Du trenger:

  • 800 g oksehale
  • 600 g kyllingklubber
  • 2 gule løk
  • 2 ss olje
  • 150 g tomatpure
  • 6 gulrøtter
  • 1 l vann
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ts aromakrydder
  • 1 ss paprikakrydder
  • 2 ts kayennepepper
  • salt og pepper etter smak

 

Slik gjør du:

Ha 1 dl vann i en ildfast form og legg i oksehalene. Stek oksehalene i ovnen i ca. 6 timer på 150 grader. Stek kyllingklubbene i ca. 1 time på samme varme. 

Grovhakk løken og fres den godt i en gryte med litt olje. Stek løken helt til den er brun og karamellisert. Ha i tomatpuré og rør det godt sammen. Tilsett vann, krydder og peanøttsmør. Hell i stekekraften fra oksehalene og kyllingklubbene. Kok oksehalene i 2 timer sammen med sausen. 

Kutt gulroten i ca. 6 cm lange stykker og del de på langs. Ha gulrot og kyllingklubbene i den siste timen av koketiden. 

Server med ris.

«Fantastisk god og smaksrik gryte!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.6 / 5. Antall stemmer: 13

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​