Fjellam i hvitvin

Smaksrik lammegryte med rotgrønnsaker og hvitvin. Prøv denne smaksrike lammegryta med rotgrønnsaker og hvitvin.

Vurdering

0
(0)
Slik gjør du:

Vask og skrell grønnsakene, og kutt de i biter.

Skjær kjøttet i terninger. Vend kjøttet i hvetemel og brun det i en panne.

Ha i grønnsakene og stek til de blir gylne. Tilsett finhakket hvitløk, persille og timian, og ha over vin og kraft. Legg alt i en ildfast form.

Stek i stekeovn på 190 grader i 2,5 timer. Server med potetmos

«Mør og god lammegryte!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå