Fløtegratinerte poteter

Vurdering

4.3
(43)

Du trenger:

  • 1 kg poteter
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stor gul løk
  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl H-melk
  • 1 ts salt
  • 2 dl revet ost

Slik gjør du:

Skrell potetene og løken, og skjær de i tynne skiver. Finhakk hvitløken. 

Legg poteter og løk lagvis i en ildfast form. Fordel finhakket hvitløk og salt over potetene, og hell over fløte og melk. Riv osten og ha den på toppen. 

Dekk med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 180 grader i 1,5 timer. Ta av aluminiumsfolien  og stek ca. 20 minutter til osten er gylden.

«Enkelt og godt!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 43

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​