Glutenfri brownie

Saftig, seig og supergod glutenfri brownie. En favoritt uansett om du tåler gluten eller ikke. Prøv den!

Vurdering

4
(1)

Du trenger:

  • 150 g smør
  • 300 g sukker
  • 50 g honning
  • 50 g kakaopulver
  • 100 g glutenfri lyst mel
  • 3 egg

Slik gjør du:

Smelt smøret i ei gryte, ha i sukker, honning og kakaopulver. Visp det godt sammen. Ha i egga og rør til en blank og klumpfri røre. Rør inn melet til slutt.

Smør en 24 cm springform og ha bakepapir i bunnen. Hell røra over i formen.

Stek på på 165 grader varmluft i ca. 25 minutter.

Server med pisket krem, karamellsaus og strøssel.

«Supergod og glutenfri»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå