Grovbrød

Hjemmebakt brød smaker bedre og er sunnere enn det du får kjøpt i butikken. Dette er min beste oppskrift på grovbrød. Prøv den!

Vurdering

0
(0)
Slik gjør du:

Smelt smøret i en gryte. Ha i melka og vannet. Kok opp til ca. 38 grader. Smuldre i gjær og rør rundt til den er oppløst.

Bland alt det tørree og ha det i melkeblandingen. Kna deigen i ca. 5 min. La den heve ca. 1 time, eller til dobbel størrelse.

Form til to runde brød og etterhev ca. 30 minutter.

Skjær et kryss på toppen av brødet før det stekes. Stek på 220 grader i 20 minutter. Skru så varmen ned til 200 grader, stek brødet videre i ca. 25 minutter.

«Min beste oppskrift på grovbrød!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå