Grovbrød i langpanne

Vurdering

4.4
(101)

Du trenger:

  • 500 g hvetemel
  • 200 g grov sammalt hvete
  • 100 g havregryn
  • 14 g salt
  • 1/2 pakke tørrgjær
  • 7 dl vann
  • solsikkekjerner til strø

 

 

Slik gjør du:

Ha alt det tørre i en bakebolle. Lunk vannet til ca. 35 grader. Rør godt sammen. Deigen skal være litt løs. Hev under et klede i ca. 1 time eller til dobbel størrelse.

Fin fram en langpanne på 30×40 cm og ha i et bakepapir. Smør kantene. Fukt hendene med vann, og trykk deigen like stor som langpanna. Hev 1 time til under et klede.

Dryss over solsikkekjerner. Stek midt i ovnen på 220 grader i ca. 30 minutter.

«Enkelt, godt og velsmakende brød!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.4 / 5. Antall stemmer: 101

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​