Kremet fiskesuppe

Vurdering

5
(8)

Du trenger:

  • 30 g smør
  • 1 gul løk
  • 1 stilk stangselleri
  • 1 tråd safran
  • 2 hvitløkfedd
  • 2 tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 dl hvitvin
  • 7 dl fiskekraft eller vann
  • 300 g crème fraîche
  • salt og pepper
  • 500 g poteter
  • 500 g laks
  • 100 g reker

Slik gjør du:

Finhakk løk og selleri og stek det i en gryte med smør i ca. 10 minutter. Finhakk tomatene og hvitløkfeddene og ha de i gryta sammen med tomatpuré. Hell i hvitvin og kraft. 

Skrell potetene, skjær de i terninger og ha de i gryta. Kok i ca. 15 minutter, og rør inn crème fraîche. Smak til med salt og pepper. 

Skjær fisken i terninger og ha de i suppa. La fisken trekke ca. 6 minutter. Ha i reker og server med en klatt rømme og krutonger.

«Enkel og god fiskesuppe!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 8

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​