Kylling med fløte, spinat og parmesan

Nydelig kyllingform med inspirasjon fra det italienske kjøkken.

Vurdering

4.5
(2)
Slik gjør du:

Ta 1 ss olje i en gryte og ha oppi vasket spinat og finhakket hvitløk. Varm spinaten i gryta til den faller sammen.

Legg så spinaten i bunnen på en ildfast form.

Finhakk løk og fres den blank med 3 ss smør, rør inn 1 1/2 ss hvetemel. Spe med 2 dl melk og 3 dl fløte. Rør mens det koker til en klumpfri saus.

Trekk sausen fra varmen og ha i 1 ts dijonsennep, 60 gram revet parmesan og to eggeplommer. Rør dette godt inn i sausen. Smak til med salt og pepper.

Skjær kyllingfiletene i passelige stykker og stek de i panna på sterk varme et par min på hver side. Legg kyllingen i den ildfaste formen oppå spinaten. Hell over sausen.

Gratiner i ovnen på 180 grader i 20- 30 minutter. Serveres med pasta eller kokte poteter.

«Superdigg kyllingform!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.5 / 5. Antall stemmer: 2

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå