Du trenger:
- 600 g lårfilet av kylling
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 3 ss flytende honning
- 1 rød chili
- 1 ss finhakket ingefær
- 2 fedd hvitløk
Salat:
- 10 asparges
- 200 g blandet salat
- 1/2 rødløk
- 1 gulrot
- 1 kvast koriander
Dressing:
- 1 rød chili
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss sukker
- saften fra to lime
- 2 ss vann
- 2 ss soyasaus
- 4 cherrytomater
- 3 ss hakka koriander
- 2 ss sesamolje
- 2 ss olivenolje
- 1 ts srirachasaus
Slik gjør du:
Finhakk hvitløk, ingefær og chili. Bland det sammen med honningen. Ha kyllingen i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og fordel honningblandingen over. Dekk formen med stekefolie og stek i stekovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Ta av nederste del av aspargesene og kok de i to minutter.
Skjær gulroten i tynne staver. Del salaten i små biter. Kutt rødløken i tynne ringer.
Dressing: Grovhakk alt til dressingen og kjør det i en blender.
Bland salaten og ha over dressingen, del kyllingen i skiver og ha den på salaten.