Kyllingsalat med asiatiske smaker

Vurdering

4.7
(3)

Du trenger:

  • 600 g lårfilet av kylling
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 3 ss flytende honning
  • 1 rød chili
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 2 fedd hvitløk
Salat:
  • 10 asparges
  • 200 g blandet salat
  • 1/2 rødløk
  • 1 gulrot
  • 1 kvast koriander
Dressing:
  • 1 rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sukker
  • saften fra to lime
  • 2 ss vann
  • 2 ss soyasaus
  • 4 cherrytomater
  • 3 ss hakka koriander
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts srirachasaus 

Slik gjør du:

Finhakk hvitløk, ingefær og chili. Bland det sammen med honningen. Ha kyllingen i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og fordel honningblandingen over. Dekk formen med stekefolie og stek i stekovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. 

Ta av nederste del av aspargesene og kok de i to minutter. 

Skjær gulroten i tynne staver. Del salaten i små biter. Kutt rødløken i tynne ringer.

Dressing: Grovhakk alt til dressingen og kjør det i en blender. 

Bland salaten og ha over dressingen, del kyllingen i skiver og ha den på salaten. 

«Spenstig salat!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.7 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​