Lettvinte rundstykker med havremel.

Lettvinte og supersaftige rundstykker med havremel. Det blir ikke enklere enn dette. Prøv selv!

Vurdering

4
(41)
Slik gjør du:

Ha mel, gjær og salt i en bakebolle, og bland i lunkent vann. Rør det sammen, ha plast over bakebollen og la det heve over natten.

Denne deigen er litt klissete, så når du skal bake ut rundstykkene er det viktig å ha litt mel på bakebordet. Del deigen opp i 12 emner, ha litt mel på hendene og form deigemnene runde. Brett deigen under slik att rundstykkene blir glatte på toppen. Legg rundstykkene på en plate med bakepapir. Sett de umiddelbart inn i ovnen. Stekes midt i ovnene på 230 grader i ca. 16 minutter.

«Nybakte rundstykker til frokost er gjort i en fei med denne oppskriften!«

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 41

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​