Du trenger:
- 200 g mandler
- 150 g melis
- 3 eggehviter
- 1 ss maizena
- 1 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
- 150 g mørk sjokolade
- 100 g smør
- 1 ss kaffe
- 120 g melis
- 2 eggeplomme
- 4 ss fløte
Slik gjør du:
Stivpisk eggehvitene, og ha i litt og litt melis. Finmal mandlene og bland i bakepulver og maizena. Vend det inn i eggehvitene.
Ha bakepapir i bunnen av en smurt form på 24 cm. Ha røren i formen, og stek kaka på 180 grader i ca. 30 minutter.
Lag kremen. Pisk smør og melis hvitt og luftig. Rør inn eggeplommene, og så den smelta sjokoladen, kaffe og fløte.
La kaka er avkjøle og stryk sjokladekremen i et fint lag på toppen. Dryss over hakkede mandler.