Mandelkake med sjokolade.

Vurdering

5
(2)

Du trenger:

  • 200 g mandler
  • 150 g melis
  • 3 eggehviter
  • 1 ss maizena
  • 1 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
  • 150 g mørk sjokolade
  • 100 g smør
  • 1 ss kaffe
  • 120 g melis
  • 2 eggeplomme
  • 4 ss fløte

Slik gjør du:

Stivpisk eggehvitene, og ha i litt og litt melis. Finmal mandlene og bland i bakepulver og maizena. Vend det inn i eggehvitene. 

Ha bakepapir i bunnen av en smurt form på 24 cm. Ha røren i formen, og stek kaka på 180 grader i ca. 30 minutter.

Lag kremen. Pisk smør og melis hvitt og luftig. Rør inn eggeplommene, og så den smelta sjokoladen, kaffe og fløte.

La kaka er avkjøle og stryk sjokladekremen i et fint lag på toppen. Dryss over hakkede mandler.

«Enkel og god mandelkake!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 2

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​