Omnsbakt raudlauk med estragon og timian

Vurdering

4
(1)

Du treng:

  • 4 raudlauk
  • 4 ss smør
  • 2 ss hakka timian
  • 2 ss hakka estragon
  • salt

 

Slik gjer du:

Skrell raudlaukane. Skjer av botnen så dei står stødig på skjerefjøla. Skjer eit kryss frå toppen og nesten ned til botnen på kvar lauk.

Ha salt og 1 ss smør på kvar lauk. Fordel estragon og timian på toppen og steik laukane i omnen på 180 grader i ca. 1 time.

Vert servert til kjøt og fisk. Kan varierast med andre slag urter.

«Enkelt og godt!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​