Du trenger:
- 700 g kokte reker
- 2 ss olje
- 3 fedd hvitløk
- 4 sjalottløk
- 1 rød paprika
- 20 cherrytomater
- 4 dl fløte
- 1 dl hvitvin eller eplemost
- 1 ts cayennepepper
- salt og pepper etter smak
- 300 g tørket pasta
- 1 dl revet parmesan
Slik gjør du:
Rens rekene, finhakk hvitløken, hakk løken, del paprikaen i fine strimler og del cherrytomatene i to.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Stek hvitløk, løk og paprika på svak varme i en stekepanne med litt olje. Hell i hvitvin og kok til de meste av væsken er dampet vekk. Tilsett fløte, parmesan, cherrytomater, cayennepepper, salt og pepper. La det koke i noen minutter.
Ha rekene i sausen og bland inn den nykokte pastaen. Ha gjerne parmesan og nykvernet pepper på toppen før servering.