Pasta med fløte og reker

Vurdering

4.4
(11)

Du trenger:

  • 700 g kokte reker
  • 2 ss olje
  • 3 fedd hvitløk
  • 4 sjalottløk
  • 1 rød paprika
  • 20 cherrytomater
  • 4 dl fløte
  • 1 dl hvitvin eller eplemost 
  • 1 ts cayennepepper
  • salt og pepper etter smak
  • 300 g tørket pasta
  • 1 dl revet parmesan

 

 

Slik gjør du:

Rens rekene, finhakk hvitløken, hakk løken, del paprikaen i fine strimler og del cherrytomatene i to.

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Stek hvitløk, løk og paprika på svak varme i en stekepanne med litt olje. Hell i hvitvin og kok til de meste av væsken er dampet vekk. Tilsett fløte, parmesan, cherrytomater, cayennepepper, salt og pepper. La det koke i noen minutter. 

Ha rekene i sausen og bland inn den nykokte pastaen. Ha gjerne parmesan og nykvernet pepper på toppen før servering.

«Supergod pastarett med reker!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.4 / 5. Antall stemmer: 11

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​