Pasta med økologisk Lett Crème Fraîche

Vurdering

4.3
(4)

Betalt samarbeid med Rørosmeieriet

Du trenger:

  • 300 g pasta
  • 1-2 dl kokevann fra pastaen
  • 600 g kyllingbryst
  • 2 ss smør
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 gul løk
  • 1 paprika
  • 250 ml Lett Crème Fraîche frå Rørosmeiriet.
  • 80 g parmesan
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 150 g soltørka tomat
  • 15 blad basilikum
  • 100 g revet parmesan
  • salt
  • pepper
  • 50 g parmesan til topping

Slik gjør du:

Kok pasta etter anvisning på pakken. Spar på 2 dl av kokevannet.

Finhakk hvitløkfeddene og løken. Skjær paprikaen i fine strimler. Mos de soltørka tomatene med en stavmikser. Stek kyllingbrystene og krydre de med salt og pepper. Legg kyllingen på en tallerken og hold det varmt.

Ha løken, hvitløken og paprikaen i stekepanna og stek i tre minutter.

Tilsett Lett Crème Fraîche, parmesan og de moste soltørka tomatene. Bland det godt sammen og kok opp. Del basilikumbladene i mindre biter og ha det i. Dersom sausen er for tykk så tilsetter du litt av kokevannet fra pastaen til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. Rør så inn den nykokte pastaen.

Skjær kyllingbrystene i skiver og legg oppå pastaen. 

Server med revet parmesan og nykvernet pepper på toppen. Pynt gjerne med friske urter og ha over litt olivenolje.

«Enkel og smakfull pastarett!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå