Pizza med kjøttdeig

Vurdering

4.4
(47)

Du trenger:

Pizzabunn:
  • 600 g hvetemel
  • 4 dl vann
  • 4 ss olje
  • 10 g salt
  • 8 g tørrgjær
Fyll:
  • 2 ss olje
  • 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • salt og pepper etter smak
  • 1 gul løk
  • 3 ss tomatpure
  • 1 boks hermetiske tomater 
  • 1 ts sukker
  • 1 ts tørket oregano
  • 300 g revet gulost

 

Slik gjør du:

Lunk vannet til 36 grader. Ha alle ingredienser til deigen i en bolle. Elt deigen i ca. 5 minutter i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Dekk bollen med plast og hev deigen i ca. 1 time eller til dobbel størrelse.

Imens lager du fyllet. Ha olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen. Hakk løken og ha den i sammen med kjøttdeigen. Tilsett krydder, tomatpure, sukker og hermetiske tomater. La det koke i noen minutter. Riv osten. 

Kjevle deigen så den passer i en langpanne på ca. 35 x 45 cm. Fordel kjøttfyllet og dryss over osten. 

Stek på 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter.

«Klassisk hjemmelaget pizza!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.4 / 5. Antall stemmer: 47

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​