Potet- og sellerirotmos

Hjemmelaget potetmos er godt, og med litt sellerirot oppi blir den ekstra smakfull. Denne mosen passer til det meste. Jeg bruker den både til kjøtt og fisk.

Vurdering

4
(3)
Slik gjør du:

Skrell poteter og sellerirot. Kutt de i terninger og kok de møre sammen med hvitløkfeddene.

Smelt smøret i en gryte og ha i fløten. Gi det et kjapt oppkok.

Mos poteter, sellerirot og hvitløksfedd godt og tilsett fløteblandingen. Smak til med salt. Ønsker du en magrere mos, så kan du bytte ut fløten med helmelk.

Fløte og smør gjør mosen ekstra god!

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå