Du trenger:
- 600 g svinekjøtt
- 3 ss olivenolje
- 1 løk
- 4 fedd hvitløk
- 1 boks kokosmelt
- 2 ss red curry paste
- 1/2 lime
- 2 ss soyasaus
- 1 dl vann
- 100 g paprika
- 100 g sukkererter
Slik gjør du:
Kutt svinekjøttet i strimler, og stek det i olivenolje på ganske sterk varme. Når kjøttet er ferdig stekt har du det over på en tallerken. Finhakk løk og hvitløk og stek det lett i samme panne.
Ha over red curry paste og bland det godt inn. Ha så i kokosmelk, vann og soyasaus. Bland det godt og kok opp.
Kutt paprika i strimler og del sukkerertene i mindre biter. Ha kjøttet og grønnsakene i sausen. Skvis over saften av en halv lime, og smak til med salt og pepper og La det koke ca. 3 minutter. Serveres med kokt ris.