Rødbetesuppe med ingefær

Nydelig og sunn suppe som inneholder mange viktige næringsstoffer.

Vurdering

4.3
(3)

Du trenger:

  • 400 g rødbeter
  • 200 g poteter eller søtpoteter
  • 1 gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 40 g frisk ingefær
  • 1.5 dl appelsinjuice
  • 7 dl kraft eller vann
  • 2 dl fløte
  • 1 ts pepper
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

Finhakk løk og hvitløk. Ha 3 ss olje i en gryte og stek løken og hvitløken på svak varme i ca 3 min.

Skrell rødbetene og potetene og skjær de i små biter. Finhakk ingefæren.

Tilsett potetene, rødbetene, ingefær, appelsinjuice og kraft i gryta. Kok ca. 1 time.

Når suppen har kokt ferdig, moses alt med en stavmikser. Ha så i fløte og la det koke opp. Smak til med salt og pepper.

Serveres i skåler med en rønmmeklatt og friske urter på toppen. Hjemmebakt grovbrød er godt tilbehør.

«Billig og god supermat!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​