Rørt rosinkake i form

Dette er en kake som er enkel å lage og som smaker svært godt. Serveres med godt smør til. Tradisjonelt ble rosinkake brukt til høytider og bryllup.

Vurdering

4.3
(89)
Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Halvsmelt smøret, og rør det inn i eggedosisen.

Bland mel og bakepulver, og tilsett det vekselsvis sammen med melken. Rør rosinene inn til slutt.

Hell røra over i 2 godt smurte brødformer på ca 1 liter eller 22 cm.Du kan og bruke en stor brødform på 2 liter. Stekes midt i ovnen i 45 minutter.

«Enkel og god rosinkake!!«

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 89

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​