Du trenger:
- 600 g nypotet
- 150 g salat
- 1 rødløk
- 300 g bacon
- ca. 4 ss ulike friske urter
- 4 ss olivenolje
- 1/2 ts salt
- 4 egg
Fetakrem:
- 150 g fetaost
- 4 ss rømme
- 2 fedd hvitløk
Slik gjør du:
Kok nypotetene møre. Hell av vannet. Finhakk urtene og ha de over nypotetene med saltet og olje. Kutt løken i tynne halve ringer. Del opp salaten. Skjær baconet i biter og stek det godt i en panne. Kok eggene i 7- 8 minutt til de er smilende.
Lag fetakremen. Ha feta, rømme og finhakka hvitløk i en bolle. Rør det sammen for hånd, eller med en stavmikser, til en jevn krem.
Bland salaten salaten, del eggene i to og ha på toppen sammen med fetakremen.