Setesdalssuppe

Setesdalssuppe serveres sammen med lefse, eplekake eller brau (flatbrød). Suppa kan godt lages dagen før servering.

Vurdering

4.1
(106)
Slik gjør du:

Legg tørkede gule erter og byggryn i vann over natten.

Kok kjøttet i 2 l vann i 1 time. Tilsett ertene og byggrynet, og kok videre i 30 minutter til.

Skjær grønnsakene i fine biter. Mot slutten av koketiden tar du opp kjøttet opp, skjærer det i terninger og har det i suppa sammen med grønnsakene. Kok i ytterligere 1 time, og suppa er klar til servering.

Foto: Anders Martinsen

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.1 / 5. Antall stemmer: 106

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​