Sild med eple

Vurdering

4
(4)

Du trenger:

  • 4 ferske sild

  • litt matolje (f.eks. rapsolje)

  • 5 grønne epler

  • salt og pepper

  • kokte poteter, til servering

Slik gjør du:

Sett klar en ildfast form med lokk. Rens silden, skrap skinnet og fileter den.

Ha litt matolje i bunnen på den ildfaste formen. Rasp eplene oppi formen.

Krydre sildefiletene med salt og pepper og legg dem med skinnsiden opp utover«eplesengen».

Sett lokk på den ildfaste formen, og stek i midten av ovnen på 200 ºC i ca. 30 minutter.

Eplene gjør at denne retten blir så saftig at du ikke trenger smør eller saus ved siden av.

Serveres med kokte poteter.

«Spennende Sitat!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​