Spelt og havrebrød

Saftig og godt brød med spelt og havremel. Prøv det!

Vurdering

5
(5)
Slik gjør du:

Ha alt det tørre i en bakebolle. Varm vannet til 38 grader og hell det i de tørre. Bland godt sammen. Ha deigen på bakebordet og kna i ti minutter. Tilfør mer mel om nødvendig.Ha deigen tilbake i  bakebollen.

Sett deigen til heving under et klede i ca. 40 minutter. Form deigen til et brød og legg det i en brødform på ca 28 cm som er kledd med bakepapir. La det heve ca. 40 minutter under et klede.

Pensle brødet og dryss på sesamfrø. Stek brødet midti ovnen på 220 grader i 30 minutter.

«Saftig og godt speltbrød!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 5

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå