Stomp

Dette brødet er fantastisk godt, men det kan være noe krevende bake. Deigen er løs, så du må bruke nok mel når du formar brødene, og de må kjapt inn i ovnen for et godt resultat.

Vurdering

4
(4)
Slik gjør du:

Bland sammen ingrediensene og rør godt. Deigen skal være ganske løs og kan ikke eltes.

Sett deigen til heving. Den skal heve til dobbel størrelse. I romtemperatur tar det ca. 4 timer og ved kaldheving tar det ca. 20 timer.

Når deigen er hevet setter du stekeovnen på 250 grader. Smør en bakeplate og form deigen hurtig til to runde brød og sett de inn i ovnen umiddelbart.

Stek brødene på 20 minutter ved 250 grader og sett ned varmen til 200 grader og stek i 30 minutter.

Ta brødene ut av ovnen og avkjøl på en rist.

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå