Surdeigsbrød med ertepuré og syltet tang

Vurdering

0
(0)

Du trenger:

  • 250 g frosne selskapserter
  • 1,5 dl olivenolje
  • 1 neve mynte
  • 1 neve pinjekjerner
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • 1 dl eddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 50 g blærer fra blæretang 
  • surdeigsbrød
  • spiselige blomster til pynt

Slik gjør du:

Tin selskapsertene. Ha erter, olivenolje, mynte, pinjekjerner, salt og pepper i en blender og kjør det til en fin puré.

Ha eddik, sukker og vann i en kjele og kok opp. Kutt blærene av tangen og kok dem i laken i ca. 2 minutter.

Skjær surdeigsbrød i små skiver, og stek de på sterk varme i en stekepanne med litt olivenolje. Skivene skal stekes på begge sider til de er gylne. Gni de stekte skivene med hvitløk.

Ha pureen på de surdeigsbrødet, og legg litt syltet tang på toppen. Pynt gjerne med fine spiselige blomster som blomkarse eller stemorsblomster.

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå