Syltet gulrot

Syltet gulrot har et stort bruksområde. Prøv det i salater, på hamburger eller i sandwicher. Smaker fantastisk, er enkelt å lage og har lang holdbarhet.

Vurdering

5
(4)
Slik gjør du:

Skrell gulrøttene og skjær de i tynne strimler med en potetskreller eller ostehøvel. Ha eddik, sukker og vann i en gryte. Kok til sukkeret er oppløst. Ha i gulrøttene og kok i ca 1 min.

Ha gulrøttene og litt av lake over på rene tette glass eller i en boks med lokk. Er holdbar i kjøleskap ca. to uker

«Syltet gulrot er kjapt å lage og smaker supergodt!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 5 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå