Syltet rødløk

Syltet rødløk har et stort bruksområde. Prøv det i salater, på hamburger eller i sandwicher. Smaker fantastisk, er enkelt å lage og har lang holdbarhet.

Vurdering

3.7
(10)
Slik gjør du:

Skjær rødløken i tynne ringer.

Kok opp vann, sukker og eddik. Kok til sukkeret har løst seg opp. Ha i rødløken og kok den 1 minutt.

Ta løken opp med en hullsleiv og legg den i et glass eller boks med lokk. Hell over litt av veska og avkjøl.

Kan lagres i kjøleskap i minst to uker.

«Så enkelt og så godt!»
[/caption]

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 3.7 / 5. Antall stemmer: 10

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå​