Torsk med asiatiske smaker

Vurdering

4.3
(10)

Du trenger:

  • 800 g torsk
  • 1 chili
  • 6 hvitløkfedd
  • 2 lime
  • 15 g ingefær 
  • 6 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 ss sriracha saus
  • 2 soltørka tomater
  • 1 neve koriander
  • 50 g peanøtter

 

 

Slik gjør du:

Legg torsken i en ildfast form. Ha chili, hvitløk, limesaft, soyasaus, sesamolje, olivenolje, soltørka tomat, sriracha saus og vann i en blender. Mos det helt fint og hell det over fisken.

Stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.

Grovhakk peanøtter og koriander. Dryss det over torsken rett før servering.

Server med ris og stekte grønnsaker.

«Herlig og spicy torskerett!» 

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.3 / 5. Antall stemmer: 10

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå