Du trenger:
- 800 g kyllingbryst
- 1 ts pepper
- 1/2 ts salt
- 5 ss mel
- 3 ss smør
- 4 ss olivenolje
- 1 løk
- 4 hvitløkfedd
- 2 dl kyllingkraft
- saften fra en 1/2 sitron
- 2 ss kapers
- 3 ss smør
- 1 kvast persille
Slik gjør du:
Skjær kyllingbrystene i tynne skiver, gni de inn med salt og pepper og vend de i hvetemel.
Ha smør og olje i en stekepanne og stek kyllingen på sterk varme i et par minutter. Ta kyllingen ut av panna og legg den på et fat.
Ha 2 ss smør i panna. Finhakk løk og hvitløk, og stek det blankt. Hell i kyllingkrafta og kok ca. 5 minutter.
Ha i kapers, sitron og 2 ss smør. Legg tilbake kyllingen i stekepanna og smak til med salt.
Server med potetmos.