Vurdering

4.3
(15)

Chicken piccata

Du trenger:

  • 800 g kyllingbryst
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts salt
  • 5 ss mel
  • 3 ss smør
  • 4 ss olivenolje
  • 1 løk
  • 4 hvitløkfedd
  • 2 dl kyllingkraft
  • saften fra en 1/2 sitron
  • 2 ss kapers
  • 3 ss smør
  • 1 kvast persille

Slik gjør du:

Skjær kyllingbrystene i tynne skiver, gni de inn med salt og pepper og vend de i hvetemel.

Ha smør og olje i en stekepanne og stek kyllingen på sterk varme i et par minutter. Ta kyllingen ut av panna og legg den på et fat.

Ha 2 ss smør i panna. Finhakk løk og hvitløk, og stek det blankt. Hell i kyllingkrafta og kok ca. 5 minutter.

Ha i kapers, sitron og 2 ss smør. Legg tilbake kyllingen i stekepanna og smak til med salt.

Server med potetmos. 

«Frisk og god middagsrett!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 15

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter