Du trenger:
- 300 g delfiafett
- 300 g mørk sjokolade
- 6 ss kaffe
- 3 egg
- 3 ss sukker
- 200 g lys kjeks (f.eks. Mariekjeks eller glutenfrie havrekjeks)
- 300 g marsipan
- 200 g gelétopper
Slik gjør du:
Smelt delfiafettet på svak varme. Bryt opp sjokoladen og ha den i det smeltede delfiafettet. Rør godt til alt er smeltet.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sjokoladen og delfiafettet godt inn i eggedosisen.
Kle en brødform på ca. 1,5 liter med bakepapir. Kutt marsipanen i skiver. Hell sjokolade i bunnen av formen og legg så kjeks, sjokoladeblanding og marsipan lagvis. Avslutt med sjokoladeblanding. Det er viktig å jobb litt fort slik at sjokoladen ikke stivner.
Pynt med gelétopper og sett kaken i kjøleskapet. Oppbevar kaken i plast i kjøleskapet. Da er den holdbar i minst fire uker.
Server kaken i tynne skiver.