Du trenger:
- 400 g kjøtt av elg (biff, indrefilet eller ytrefilet)
- 1 ss olivenolje
- 2 ts dijonsenepp
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 5 ss hakka rødløk
- 5 ss hakka rødbeter
- 1 ss hakka kapers
- 3 ss hakka persille
- 1 ss sitronsaft
- 4 egg
- en neve potetchips eller brød
Slik gjør du:
Finhakk kjøttet og ha det i en bolle. Bland inn olivenolje og sennep . Smak til med salt og pepper.
Finhakk resten av ingrediensene. Bland halvparten av grønnsakene og urtene inn i kjøttet.
Lag fire like store runde baller av kjøttet. Form de fine på hver sin tallerken. Dryss over resten av urtene og grønnsakene. Ha en rå eggeplomme på toppen av hver tartar.
Spises umiddelbart. Server med potetchips eller brød.