Du trenger:
- 250 g hvetemel
 - 2 ts bakepulver
 - 1/2 ts salt
 - 2 ss kanel
 - 4 store egg
 - 3 dl nøytral olje
 - 200 g sukker
 - 150 g brunt sukker
 - 300 g raspa gulrot
 
Ostekrem :
- 400 g kremost
 - 500 g melis
 - 250 g smør
 
Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Smør en springform på 22-24 cm. Bland mel, bakepulver, salt og kanel i en bolle. Ha nøytral olje, og hvitt og brunt sukker i en annen bolle og pisk det lett sammen. Pisk så inn ett og ett egg. Bland så sammen den våte og den tørre blandingen. Riv gulroten og bland det inn i røren.
Hell røren i formen og stek kaka midt i ovnen i ca 45 minutter.
Lag ostekrem. Ha romtemperert smør i en bolle og pisk den glatt med melisen. Bland inn kremosten og pisk videre til en glatt krem.
«Enkel gulrotkake!»