[one-third-first]
Du trenger:
- 2 ss smør
- 1/2 løk
- 1 gulrot
- 3 fedd hvitløk
- 2 bokser hermetiserte hakka tomater
- 5 dl vann eller kraft
- 1-2 ss sukker
- 1-2 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ss per porsjon
- frisk basilikum til pynt
[/one-third-first]
[two-thirds]
ANNONSE
Slik gjør du:
Finhakk gulrot og løk. Ha smør i en kjele og stek gulrot og løk myk og blank på middels varme. Ha i de hermetiserte tomatene og vann/kraft. Kok ca. 5 minutter og mos alt med en stavmikser.
Smak til suppen med sukker, salt og pepper. Synes du den smaker for lite kan du ha i litt tomatpure.
Rett før servering har du over, basilikumsmak. Pynt med fersk basilikum og ha eventuelt litt revet parmesan på toppen. Du kan også servere med kokte egg eller sprøstekt bacon dersom du ønsker det.
«En fantastisk god suppe!«
[/two-thirds]