Vurdering

4.3
(20)

Glutenfri gulrotkake

Du trenger:

  • 3 egg
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 150 g brunt sukker
  • 250 g revet gulrot
  • 2 ts kanel
  • 2 ts ingefær
  • 200 g lyst glutenfritt mel
  • 2 ts bakepulver
  • 50 g havremel 
Kremost glasur:
  • 100 g smør
  • 300 g kremost
  • 150 g melis

Slik gjør du:

Pisk lett sammen egg, olje og sukker. Riv gulroten på et rivjern og ha det i røren sammen med resten av ingrediensene. 

Smør en kakeform på 22-24 cm. Stek kaken på 200 g i 30 minutter. Avkjøl kaken før du har på glasuren. 

Pisk sammen romtemperert smør med kremost og melis. Ha glasuren på kaken og pynt eventuelt med valnøtter eller mandler.

«Enkel glutenfri gulrotkake!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 20

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter