oppskrift margit dale glutenfrie brownies

Vurdering

3.8
(12)

Glutenfrie brownies

Glutenfrie brownies, akkurat slik brownies skal være. Søte, seige og helt uimotståelige.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 200 g smør
  • 400 g sukker
  • 60 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 150 g glutenfri fin melblanding.

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Smelt smøret i en kjele, tilsett sukker og rør det godt inn. Ta kjelen av platen og tilsett det tørre. Rør til en klumpfri røre. Rør så inn ett og ett egg.

Ha røren i en ildfast form på 25 x 35 cm som er kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen i 25 minutter på 165 grader varmluft.

«Søt , seig og deilig brownie!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.8 / 5. Antall stemmer: 12

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter